Neem contact op met RTI:

+31 (0) 544 37 70 50

Over ons

RTI-25-jaar

RTI is een internationaal zelfstandig opererend bedrijf dat zich sinds 1988 gespecialiseerd heeft in het fabriceren en monteren van geluidsarme compressorinstallaties naar speciale wensen van de gebruiker

Ons verkoopbeleid is erop gericht als compressor-merk-onafhankelijk bedrijf, installaties op de markt aan te bieden, waarbij het product is afgestemd op de wensen van de klant en niet andersom.

Ons personeelsbeleid streeft naar een grote mate van betrokkenheid van het personeel bij het bedrijf en een hoge mate van zelfstandig werken, dit ter verhoging van de motivatie, prestatie en kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden. Kwaliteit leveren doen we met zijn allen. RTI heeft momenteel 24 medewerkers in dienst.

Het kwaliteitsbeleid kan worden omschreven als het te allen tijde voldoen aan de eisen en wensen van onze opdrachtgevers.      Wij voldoen aan de norm NEN-ISO 9001-2008

ISO logo

Het milieubeleid richt zich op het voldoen aan de gestelde eisen en daarmee zorgdragen voor datgene waarvoor wij als bedrijf verantwoordelijk voor zijn. Het beleid is om ten allen tijde te voldoen aan de wettelijk gestelde milieuvoorschriften.

Het after-sales beleid is erop gericht goede contacten met de klanten te onderhouden, dat de (technische) klachten van onze cliënten en / of problemen in kaart worden gebracht en opgelost.

RTI heeft steunpunten in België, Duitsland, Spanje, Polen, Italië, Frankrijk, Oostenrijk en Scandinavië. Hierdoor zijn wij in staat de gebruiker optimaal te ondersteunen bij onderhoud en service aan de installaties.

 

Historie:

1988 Oprichting in Zieuwent
1989 Verhuizing naar Galileistraat te Lichtenvoorde
1991 Verhuizing naar Albert Schweitzerstraat Lichtenvoorde
1994 historUitbreiding hal 2
1998 Uitbreiding hal 3 en 4 + kantoor verdieping
2002 15 jaar jubileum
2007 Start verkoopkantoor DE Weil am Rhein
2008 20 jaar jubileum
2013 25 jaar jubileum